Koffie zetten in de auto met een 12v koffiezetapparaat

Je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord, een koffiezetapparaat die werkt op 12 volt, de ‘PortoPresso’ Laat mij het je introduceren.
Deze maand hebben wij een klein koffiezetapparaat op de Nederlandse koffiemarkt gelanceerd.
Dit apparaat is zo compact en handig, dat jij vanaf nu zelfs koffie kan drinken in de auto!


Een auto koffiezetapparaat dus, maar hoe werkt dat dan?

Het werkt vrij simpel, en nog snel ook! In tegenstelling tot alle andere koffiezetapparaten maakt de PortoPresso gebruik van een 12 volt kabel. Deze kabel is gemakkelijk te verbinden met de sigarettenaanstekers die zich hedendaags in de meeste auto’s bevinden. Vervolgens vul je de PortoPresso met water en een Nespresso capsule naar keuze (of B-merk hiervan). Een druk op de knop en deze 12v koffiezetapparaat zal een heerlijk warm kopje koffie voor je klaarmaken.
12 volt koffiezetapparaat


Kan ik hiermee dan ook buiten de auto koffie zetten?

Jazeker! De PortoPresso wordt geleverd met een extra adapter. Deze adapter zal ervoor zorgen dat jij jouw 12v koffiezetapparaat ook gemakkelijk kan verbinden met een stopcontact. Dit is handig voor het geval je gaat overnachten in een hotel of gaat kamperen. De PortoPresso zal ervoor zorgen dat je nooit meer een dag zonder een kopje koffie hoeft mee te maken.


Wat zit er allemaal in het PortoPresso tasje?

  • Polyester tasje
  • 12v koffiezetapparaat
  • Extra adapter
  • Kopje (deze sluit perfect aan met het apparaat)

12 volt koffiezetapparaat

Om altijd te kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie, zul je dus niks meer mee hoeven nemen dan het tasje van je 12v koffiezetapparaat en een paar Nespresso capsules (deze capsules passen tevens ook gemakkelijk in hetzelfde tasje)


Specificaties

De PortoPresso is met een diameter van 7,5 cm en een hoogte van 23 cm een klein koffiezetapparaat. Dit apparaat zelf weegt 600 gram en is daardoor geen zware last. Mocht je de adapter mee willen nemen dat weegt dit met de tas erbij in totaal zo’n anderhalve kilo.

12 volt koffiezetapparaat
Hoe moet je een 12 volt koffiezetapparaat in de auto schoonmaken?

Dit apparaat kan net zoals de meeste koffiezetapparaten meerdere keren gebruikt worden voordat er een schoonmaak van te pas hoeft te komen. Wanneer de PortoPresso een aantal keer is gebruikt zal je het filter even kort door moeten spoelen. Zorg ervoor dat er geen koffieresten tussen het filter zitten en klaar! Meer dan dat is het niet. 

old mail
New post

Leave a comment

Please note that comments must be approved before they are published

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Shopping cart

Your shopping cart is currently empty
Shop now