PortoPresso klein koffiezetapparaat

Hierbij lanceren wij ons nieuwste product, de PortoPresso! Of je nou onderweg bent met de auto, trein of fiets, de PortoPresso zal altijd op elk moment van de dag een heerlijk kopje koffie voor je klaarzetten.
 
Niet alleen onderweg, maar ook op de camping kan dit apparaat goed als camping koffiezetapparaat dienen! Doordat de PortoPresso een klein koffiezetapparaat is gaat deze gemakkelijk mee in elke reistas. De PortoPresso heeft een diameter van 7,5 cm, een hoogte van 23 cm en weegt 600 gram. Geen zware last dus!

Wat maakt de PortoPresso anders dan de andere modellen?

We hebben een andere grote verbeteringen uitgevoerd ten opzichte van de vorige modellen.
Het is namelijk in de auto of op de camping niet altijd even gemakkelijk om aan heet water te komen. De PortoPresso biedt hier de perfecte oplossing voor! De PortoPresso is namelijk voorzien van een stalen verhittende plaat. Hierdoor heb je dus een klein koffiezetapparaat en water koker in een, die ook nog eens mee kan in de draagtas! Om het compleet te maken zit er een beker vast aan de PortoPresso, deze past precies aan de onderkant om nog meer ruimte te besparen!

Maar dat is nog niet alles. Het was bij de vorige generaties ook niet mogelijk om apparaten te verbinden met een stroomvoorziening in de auto. Nu dus wel, de PortoPresso beschikt namelijk over een 12 volt kabel die makkelijk aangesloten kan worden in de auto. Mocht je de PortoPresso nou wel willen verbinden met een normaal stopcontact, dan kan dit ook. Het apparaat wordt namelijk geleverd met een extra adapter, die uiteraard in elk stopcontact binnen Europa past.klein koffiezetapparaat

Bij de PortoPresso is er ook veel meer aandacht besteed aan zowel het ontwerp als de kwaliteit van het apparaat. Dit zodat jullie van de beste reis ervaring met een kop koffie kunnen genieten.

Met welke capsules werkt de PortoPresso?

De PortoPresso werkt op de capsules van Nespresso. Niet alleen omdat wij dit zelf de beste en puurste koffie capsules vinden, maar ook omdat het beter is voor het milieu. De Nespresso capsules worden namelijk van aluminium gemaakt wat gerecycled kan worden. Aluminium staat er ook om bekend dat hier de koffie het langst in vers blijft voor wanneer je onderweg bent, en dit materiaal zal ook de heerlijke aroma’s goed behouden. Daarnaast zijn het de kleinste capsules op de markt, en daardoor alsmaar beter voor wanneer je op reis gaat.


Hoe gebruik ik de PortoPresso?

Het gebruik van de PortoPresso is eenvoudig en zal je meteen onder de knie hebben!

Deze reis koffiezetapparaat bestaat uit twee delen, het deel waar het water in gaat, en het deel waar de Nespresso capsules in geplaatst moet worden. Als eerst doe je de capsule in de houder die zich bevindt aan de onderkant van het apparaat. Vervolgens doe je water in het bovenste deel van het apparaat. Verbinden met een toegankelijke stroombron, aanzetten, en vanaf daar zal de PortoPresso al het werk doen! Je zult ongeveer 2 minuten moeten wachten voor het water om op de perfecte temperatuur te komen. De PortoPresso zal een piepje geven wanneer de ingebouwde sensor meet dat het water op de beste temperatuur is, en vervolgens kun je op de koffie knop klikken!
Het apparaat zal nu in minder dan 30 seconden een heerlijk kopje koffie voor je klaarzetten.

Waar kan ik mijn PortoPresso gebruiken?

Je kunt dit apparaat overal gebruiken waar een stopcontact of een 12 volt auto lader tot beschikking is.

Klein koffiezetapparaat


Specificaties

Afmetingen: De PortoPesso heeft een diameter van 7,5 cm en een hoogte van 23 cm
Koffie formaat: Werkt op Nespresso cups en B merken hiervan
Bereidingstijd: 1,5 minuut
Pompdruk: 15 bar

old mail
New post

Leave a comment

Please note that comments must be approved before they are published

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Shopping cart

Your shopping cart is currently empty
Shop now