Waarom de PortoPresso de perfecte auto koffiezetter is

Met trots hebben wij deze maand ons nieuwe product op de Nederlandse koffiemarkt mogen introduceren, namelijk de PortoPresso.
Laten we je eerst eens kort uitleggen wat dit product eigenlijk inhoudt. De PortoPresso is een koffiezetapparaat die voldoet aan alle eisen om gemakkelijk op reis of onderweg koffie mee te zetten. Zo is dit apparaat door zijn afmetingen een van de kleinste koffiezetapparaten ter wereld! Er komt ook een kop bij die perfect aansluit op het apparaat. Hierdoor hoef je voor het zetten van koffie niks meer mee te nemen dan je PortoPresso en een aantal Nespresso capsules.

reis koffiezetapparaat
Wat onderscheidt de PortoPresso?

Nu zijn er wel meerdere reis koffiezetapparaten op de koffiemarkt zoals de NanoPresso van Wacaco.
Toch onderscheidt de PortoPresso zich van al deze apparaten. De andere reis koffiezetapparaten kunnen namelijk wel koffie zetten, maar deze kunnen geen ‘warme’ koffie zetten. En wanneer je onderweg of op reis bent, is heet water lastig te verkrijgen. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er nou van een koud slap kopje koffie?

De PortoPresso beschikt over een verwarmende plaat en een aantal sensoren die ervoor zullen zorgen dat jouw koffie zich verwarmdt tot de perfecte temperatuur. Hiervoor moet de PortoPresso wel aan een stroomvoorziening worden aangesloten. En ook hier maakt de PortoPresso een verschil. Je kunt dit apparaat niet alleen verbinden met een normaal stopcontact, maar ook met een 12 volt plug! Voor velen zal dit beter bekend staan als de sigaretaansteker die zich in de meeste auto’s bevinden.reis koffiezetapparaat

Niet alleen het apparaat zelf, maar ook de capsules zijn perfect geschikt voor een rondreis.
Dit apparaat maakt namelijk gebruik van Nespresso capsules (en b merken hiervan). Zoals je misschien al wel eens is opgevallen zijn de Nespresso cups gemaakt van aluminium. Dit materiaal zorgt ervoor dat je koffie extra goed zijn aroma’s behoudt, zodat jij alleen maar langer na aankoop nog kan genieten van een heerlijk kopje koffie!
En dat is niet het enige wat deze capsules extra handig maakt. Ze zijn namelijk ook nog eens bijzonder klein. Vergelijk ze maar eens met bijvoorbeeld de capsules van Dolce Gusto. Je zou kunnen zeggen dat dit de helft van de grootte is!


Goed voor de portemonnee!

Velen van jullie zullen zich waarschijnlijk afvragen: hoe kan een koffiezetapparaat als deze nou goed zijn voor mijn portemonnee? Nou bedenk je eens hoe vaak je wel niet in de auto zat en verlangde naar een heerlijk kopje koffie. Voor al deze keren zou je een tussenstop moeten maken bij een tankstation of café voor een duur kopje koffie. Nu hoeft dit niet meer. Door gebruik te maken van de PortoPresso kun je gemakkelijk een kopje koffie zetten in de auto waarmee je tot wel 70% van deze kosten kunt besparen! Bedenk je eens hoeveel dit wel niet per jaar kan zijn!


Hoelang duurt het opwarmen?

Niemand houdt van lang wachten, en al helemaal niet in de ochtend. Nu maakt de PortoPresso wel gebruik van 12 volt maar dan nog kun je binnen 2 minuten genieten van een heerlijk warm kopje koffie in de vroege morgen!

reis koffiezetapparaat
Hoe maak je de PortoPresso schoon?

Nu kun jij jezelf waarschijnlijk al voorstellen dat je onderweg bent en een kopje koffie zet met de PortoPresso. En dan kun je jezelf bedenken, gaat het schoonmaken van dit apparaat onderweg niet veel gedoe opleveren? Nou nee… eigenlijk niet. Mocht er een kraan in de buurt zijn, dan kun je de capsule cabine even kort doorspoelen. Maar wat nou als je onderweg meerdere kopjes koffie wilt maken. Hiervoor hoef je niet meteen al de hele PortoPresso grondig schoon te maken. We raden zelf aan om dit om de 5 kopjes koffie even kort onder de kraan te houden.


Hoe smaakt de koffie?

Dan de belangrijke vraag. Hoe smaakt nou dan de koffie uit een 12 volt koffiezetapparaat? Aangezien dit ons eigen product is, gaan we hier niet te zoutig over doen. Maar je zou het kunnen vergelijken met wat geserveerd wordt in een goed café.

Wellicht heb je eerder eens espresso mogen proeven uit een van de koffie machines van Nespresso, de koffie uit dit apparaat is daar ook goed mee te vergelijken. Vooral voor de espresso liefhebbers onder ons is dit een perfect reis koffiezetapparaat. Maar ook voor de normale koffie drinker is dit zeker een handige gadget!

old mail
New post

Leave a comment

Please note that comments must be approved before they are published

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Shopping cart

Your shopping cart is currently empty
Shop now