Top 15 Beste Auto Gadgets Van 2021

Ben jij op zoek naar de beste auto gadgets van dit jaar?
Zo ja, dan ben je aan het juiste adres.
Ik heb voor jullie de gaafste en coolste auto gadgets op een rij gezet.

Deze hightech gadgets hebben van alles wat, sommige gadgets verlagen je risico, andere zijn voor handigheid en andere gadgets zijn er zodat je nog weer net iets meer van je road trip kunt genieten.


1) Presso X Koffiezetapparaat voor in de autoauto koffiezetapparaat

We kennen het allemaal. Je zit in de auto en je verlangt naar een kopje koffie. Een heerlijke espresso vol van smaak. Het enige wat tussen jou en dat heerlijke kopje koffie zit, is een koffiezetapparaat.

Normaal gesproken zou je dan een matig en veel te duur kopje koffie bij een tankstation halen. 
Dat hoeft nu niet meer. Met deze koffiezetapparaat voor in de auto zul je nooit meer een moment zonder koffie zitten.

Dit apparaat werkt op gemalen koffie en Nespresso capsules (en B-merken hiervan). Je kunt 4 hete kopjes koffie zetten op een volle batterij.

Deze machine is via USB oplaadbaar. Je zou dus een sigarettenadapter bij kunnen bestellen, om hem ook nog eens in de auto op te laden.

En voor het geval je bang bent voor vieze bekleding, dan is dat geen probleem. Omdat dit apparaat niet aangesloten hoeft te zijn kun je hem even mee naar buiten nemen om daar vervolgens koffie te zetten. 

Het onderhoud van dit apparaat is minimaal en gaat je weinig rotzooi opleveren.
Mocht je hem moeten schoonmaken, dan kun je de meegeleverde adapters simpelweg even onder de kraan houden en klaar.

Dit handige koffiezetapparaat voor in de auto is verkrijgbaar voor € 99,95.


2) Telefoonhouderauto gadgets

De telefoonhouder voor in de auto is al wel bekend onder de meesten, maar zeker niet onmisbaar. Stel je krijgt een bericht binnen op je telefoon, en in die halve seconde dat jij naar je telefoon kijkt, gebeurd er iets op de weg. We willen er niet eens aan denken wat de gevolgen kunnen zijn.

Een telefoon die aan een telefoonhouder is geplaatst in je blikveld is al een stuk veiliger dan achter het stuur naar beneden op je mobiel kijken. Of veiliger dan rijden met een telefoon in je hand terwijl je aan het bellen bent. Ben je niet overtuigd dat dit product veilig genoeg is? Lees dan vooral verder want ik kom later in dit artikel nog met een alternatief.

Ook als je de navigatie van je telefoon gebruikt, dan is het gewoon veel fijner om de navigatie in je blikveld te hebben. In plaats van dat je de hele tijd op en neer moet kijken na elke bocht. 

Er zijn vele telefoonhouders, de duurdere kunnen op je vooruit geplakt worden, en de goedkopere kunnen aan je ventilatie worden vastgemaakt. Deze ventilatie telefoonhouders zijn verkrijgbaar voor € 4,19.


3) Drop stopauto gadgets

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: je zit in de auto en ineens valt je mobiel tussen je stoel en het middenconsole. Naast dat het even vervelend kan zijn, kan het je ook nog eens een speurtocht van 10 minuten opleveren.

En geloof het of niet, maar hier is een oplossing voor uitgevonden. Ze noemen het de Drop Stop. Een kussen die precies past tussen je stoel en middenconsole.

Ideaal voor iedereen die zo nu en dan zijn mobiel rond laat slingeren.
De Drop Stop is te verkrijgen voor € 14,95. Voor deze prijs krijg je er meteen 2 geleverd. 


4) Lanmodo Nacht Visie Cameraauto gadgets

Een handige auto gadget is the Lanmodo camera. Deze camera geeft je een scherp 1080p beeld van wat er precies voor je is op de weg. Maar wat deze camera nou echt speciaal maakt is dat je er mee kan zien onder alle omstandigheden. 

Stel het regent zo hard dat je zelf met de ruitenwissers niets kan zien, dan kan dit een gevaar zijn voor zowel jezelf als voor een ander. Met deze camera kun je altijd scherp voor je blijven kijken. 

Daarnaast beschikt de camera ook over nacht visie, zodat je zelfs in het donker alles goed kunt blijven zien. Lanmodo levert voor een extra bijdrage ook een achteruitkijk camera, hierdoor kun je altijd zien wat voor en achter je op de weg gebeurt.

De Lanmodo camera is verkrijgbaar voor € 408, en voor € 82 extra krijg je ook de achteruitkijk camera erbij geleverd.

 

5) Cooluli Mini-fridge Cooler & Verwarmerauto gadgets

De Cooluli is een draagbare cooler, verwarmer en een mini fridge in een machine. Dit apparaat is klein genoeg om een plekje te geven boven de armondersteuning op de achterbank.

Deze machine wordt aangesloten via een sigarettenaansteker. De mini koelkast heeft genoeg ruimte voor 6 blikjes die continue gekoeld blijven.

Daarnaast heeft dit apparaat een AC en DC-aansluiting die zelfs met een batterij aangesloten kan worden. Het is ook mogelijk om de Cooluli met een USB kabel aan te sluiten.

Heel handig om mee te nemen op al je avonturen en road trips.

Het enige nadeel is dat dit apparaat met zo weinig stroom natuurlijk wel mindere prestaties kan leveren dan een cooler die een stopcontact aansluiting heeft.

Deze multifunctionele mini fridge is te verkrijgen voor € 85.


6) Mobileyeauto gadgets

Het enige doel van de Mobileye is om een ongeluk voorkomen. Wanneer je dit apparaat geïnstalleerd hebt en op het punt staat om in een ongeluk terecht te komen, of een botsing te maken, dan zal er een alarm afgaan. 

De sensoren zullen uitrekenen wanneer je moet remmen om een ongeluk te voorkomen. Wanneer je te hard rijd, zal er een alarm afgaan die je goed kunt horen en de geïnstalleerde lichten binnen je auto zullen ook gaan knipperen.

Daarnaast zal de Mobileye automatisch het hoofdlicht omschakelen naar dimlicht wanneer deze een auto in je omgeving ziet. Ook kan de Mobileye snelheidslimieten van borden aflezen en aangeven wanneer je te hard aan het rijden bent.

Mocht je deze extra functies niet handig vinden, dan kun je deze simpelweg uitzetten met de Mobileye App.

De installatie van het hele Mobileye systeem is niet eenvoudig. Het kan je 4 uur tijd kosten, en wellicht langer als je dit soort dingen niet vaak zelf doet.

In de tijd dat je over je schouders of in de spiegels kijkt kan zich een ongeluk voor je opdoen. De Mobileye kan dit soort ongelukken voorkomen.

De Mobileye is verkrijgbaar voor € 871. Deze prijs is exclusief installatie dat kan dus nog extra kosten opleveren.

 


7) Fixd OBD-II Probleem Scannerauto gadgets

Een controlelampje dat gaat branden kan ernstige problemen betekenen, zoals een ontstekingsfout. Dit kan dure schade en grote problemen veroorzaken als het niet wordt opgelost. 

Fixd is een sensor die wordt aangesloten op de OBD-II-poort (On-Board Diagnostics) van uw auto. Deze auto gadget scant het computersysteem van je auto op foutcodes en levert een diagnose. Vervolgens kun je deze diagnose via de Fixd App aflezen. 

Met deze diagnose kun je vervolgens de nodige reparaties op je auto uitvoeren, of weten waar je aan toe bent voordat je naar een monteur toe gaat.

Let wel goed op voor welke auto je deze gadget besteld. De Fixd werkt namelijk niet voor diesel auto's en elektrische auto's.
Auto's die voor 1996 zijn geproduceerd hebben geen OBD-II-poort en kunnen de Fixd dus ook niet gebruiken.

De Fixd is verkrijgbaar voor € 69.8) Tile Mate Bluetooth Sleutel-vinderauto gadgets

Over de jaren heen raken we veel spullen kwijt. Alleen weten we allemaal hoe verschrikkelijk het kan zijn om je autosleutels kwijt te raken, en al helemaal in de ochtend wanneer je naar je werkt moet rijden.

Hier komt de zogenoemde Tile Mate goed van pas. Met de Tile sleutelhanger vindt je alles binnen een minuut terug. 

Dit apparaat werkt op bluetooth. Het enige wat je dus wel bij de hand moet hebben is je mobiel. Vervolgens kun je je sleutels via de Tile App terug vinden.
Of een alarm op de Tile laten afgaan zodat je deze vervolgens terug kan zoeken.

Mocht je nou iets anders hebben dat je vaker kwijtraakt, zoals je portemonnee misschien. Dan zou je de Tile Mate hierin kunnen stoppen, het is maar net waar je voorkeur ligt. 

Het kan voorkomen dat je in plaats van je sleutels, je telefoon kwijtraakt. In dat geval kun je op een knopje op de Tile klikken. Hierdoor maakt je mobiel een luidt geluid wat makkelijk op te sporen is.

De Tile Mate is verkrijgbaar voor € 23,95. 


9) Hudway HUD (Heads-up Display)auto gadgets

Een telefoonhouder is leuk, je kunt je berichten en navigatie aflezen op je telefoon die in de buurt komt van je blikveld. Maar hier is het probleem nog niet helemaal mee opgelost, je houdt je ogen namelijk nog steeds niet volledig op de weg.
Hier is een oplossing voor bedacht. Namelijk de Hudway Heads-up Display.

Dit is een glas die het beeldscherm van je telefoon reflecteert. Hierdoor kun je alles zien wat op je mobiel staat, terwijl je ogen op de weg blijven. 

Je legt dit apparaat een aantal centimeter voor je voorruit en legt je mobiel erop. Vervolgens kan je via de Hudway App bijvoorbeeld ook je dashboard gegevens voor je zien. Maar ook je navigatie kun je projecteren in je blikveld.

De Hudway App werkt alleen samen met Android en IOS-systemen.

De Hudway Heads-up display is verkrijgbaar voor € 40,99.


10) YI Spiegel Dash Camauto gadgets

Een van de handige auto gadgets op deze lijst is de YI camera. 
Dit is een camera waarvan het beeld verwerkt zit in een achteruitkijk spiegel.
Deze camera's filmen zowel de voorkant als de achterkant van de auto.

Door naar het beeldscherm te kijken die verwerkt zit in je achteruitkijk spiegel kun je alles zien wat er gebeurt op de weg. De vooruit camera is een 1080p camera en de achteruitcamera is 720p.

Niet alleen kun je zien wat er in het verkeer gebeurd, maar ook tijdens een ongeluk kan deze auto gadget goed van pas komen. Als je in een ongeluk terechtkomt zal de dashcam alle data automatisch opslaan, wat later tijdens het verzekeren van de schade goed van pas kan komen.

De Yi dashcam zal een melding geven wanneer je al een lange tijd op de weg zit en mogelijk kan leiden aan vermoeidheid. Dit zal ook bijdragen aan een veiligere rijervaring.

De Yi dashcam is verkrijgbaar voor € 129,00.


11) Skycamp Auto Tentauto gadgets

De Skycamp is een tent voor op de bovenkant van je auto. Deze tent zet je in minder dan een minuut klaar bovenop je grote auto.

Je kunt hier gemakkelijk met 2 volwassenen en 2 kinderen een nacht in doorbrengen. Vervolgens kun je hem weer inklappen en verder reizen, zonder dat daar irritaties of veel moeite bij komt kijken.

Deze tent weegt 75 kg en is daarmee een van de lichtste daktenten op de markt. Daarnaast staat de Skycamp ook bekend als de daktent met het beste kwaliteit.

En wat naar mijn mening deze tent echt mooi maakt is het sterrenraam. In deze tent breng je de nacht door bovenop je auto onder de sterren.
Een unieke en onvergetelijke ervaring.

Deze ervaring komt echter wel met een prijskaartje van € 4080.


12) Bluetooth Auto Kitauto gadgets

Als je handen niet aan het stuur zijn tijdens het rijden is het niet altijd veilig, gelukkig zijn hier verschillende oplossingen voor gevonden. Een van deze oplossingen is een Bluetooth car kit. Deze kit zorgt ervoor dat je handsfree kan bellen, muziek af kan spelen en USB apparaten kan opladen tegelijk.

Het gebruik van dit apparaat is eenvoudig en je kunt hem simpelweg aansluiten op je sigaretten aansteker. 

Naast de functies die ik net heb opgenoemd kan deze Bluetooth kit ook nog eens de accuspanning van de auto, het volume en de FM-frequentie weergeven.

Daarnaast kun je ook nog eens muziek streamen vanaf je telefoon. Daardoor ben je niet afhankelijk van wat de radio voor je afspeelt. Uiteraard beschikt dit apparaat ook over een microfoon voor het bellen, en zal het geluid ruisvrij moeten zijn.

Deze Bluetooth kit is verkrijgbaar voor € 28,95.

 

13) Palmoo Organizerauto gadgets

Als jij iemand bent die graag zijn spullen op orde heeft, dan is dit product misschien wel wat voor jou.
De Palmoo tassen hebben 9 zakken waar je letterlijk alles in kwijt kan.

Mobieltjes, ipads, flesjes, paraplu's noem het maar op, het kan gemakkelijk een plekje vinden in de Palmoo Organizer.

Deze handige gadget is gemaakt van leer en zal naast een opgeruimde auto ook nog eens bijdrage leveren aan een stijlvolle look.

De Palmoo Organizer is gemakkelijk te monteren aan de achterkant van de voorstoelen en beschermt de achterkant van de stoelen ook nog eens van alle soorten vuil.

De Palmoo Organizer is verkrijgbaar voor € 16,99.


14) Philips GPC20GPX1 Luchtreiniger

Heb je vaak last van vieze geurtjes of stinkende gymkleren van je kinderen in de auto? Zo ja, dan is deze luchtreiniger misschien wel wat voor jou.

Deze luchtreiniger is eenvoudig te bevestigen aan de achterkant van de autostoelen. Hierdoor heb je geen last meer van de stinkdiertjes op de achterbank, of de verse koeienlucht van buiten.

Deze luchtreiniger maakt gebruik van een filtersysteem om tot 99% van de gassen, rook en geuren in de auto te reinigen. Deze luchtreiniger beschikt ook over een sensor die de huidige luchtkwaliteit laat zien.

Deze machine maakt gebruik van een 12 volt kabel en is dus gemakkelijk aan te sluiten aan je sigaretten aansteker. Over sigaretten gesproken, deze machine verwijdert ook nog eens een groot deel van de schadelijke rook lucht binnen de auto.

En dat terwijl het apparaat maar 50 Decibel aan geluid produceert.

De Philips luchtreiniger is verkrijgbaar voor € 117.


15) MMOBIEL 4 USB Poorten Auto-adapterauto gadgets

Als afsluiter heb ik hier een gadget als toevoeging voor bijna alle gadgets op deze lijst.

Na al deze hightech gadgets heb je veel elektronica in je auto zitten. Maar hoe ga je al deze hightech gadgets stroom geven? Daarvoor heb je deze Autolader met 4 poorten.

Deze adapter heeft niet alleen 4 USB poorten, maar is dankzij een stroom toevoer van 3,1 A ook nog eens heel erg snel. Om een vergelijking te geven, de meeste van dit soort USB-adapters op de markt werken op 2 A. 

De MMobiel is speciaal bedoeld voor in de auto, en je kunt hem plaatsen in je sigaretten aansteker.

De MMobiel adapter is verkrijgbaar voor € 10,89.

Wat vind jij?

Welke auto gadgets lijken jou het beste of het handigst? Heb je er al een in je bezit? Of zit je er al aan te denken om er een te bestellen?

Hoe dan ook, laat het me weten door een reactie achter te laten.

old mail
New post

Leave a comment

Please note that comments must be approved before they are published

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Shopping cart

Your shopping cart is currently empty
Shop now