Espresso maken tijdens het reizen in 2021

Als je niet de weg op kunt zonder een heerlijke kop espresso, sluit je dan aan bij de club. Een goede espresso geeft je energie en maakt elk moment van de reis mooi. Maar een espresso bereiden terwijl je reist is niet gemakkelijk. Maar als je een espresso liefhebber bent, moet je een manier vinden. En daarvoor heb ik de beste ideeën bedacht om een kopje koffie te zetten terwijl je reist of onderweg bent op een rij gezet. Laten we dus maar snel beginnen.

reis koffieapparaat

Espresso kit

Of je nu reist per vliegtuig, trein, of met de auto, het is bijna onmogelijk dat jij jouw favoriete espresso smaak vindt. De beste manier is om altijd een espressokit mee te nemen en je verlangen naar cafeïne te stillen wanneer je maar wilt. Hieronder vindt je de checklist waarvan enkele of alle van deze items in jouw espressokit moet zitten:

  • Vers gebrande koffiebonen in een goed afgesloten plastic houder
  • Draagbare espressomachine met alle bijbehorende onderdelen zoals adapters en molen
  • Waterkoker (bij voorkeur)
  • Reisbeker
  • Weegschaal en opbergdoos


Je kunt ook een aantal andere dingen in de espressokit opnemen, afhankelijk van je wensen. Zorg er echter wel voor dat de kit compact is en gemakkelijk mee te nemen. Het moet gemakkelijk in je rugzak passen en het openen en weer inpakken moet moeiteloos en onmiddellijk gaan. Anders wordt het frustrerend als je tijdens de reis moeite heeft om de kit uit te pakken en weer in te pakken.


Draagbaar espressoapparaat

Geniet je van je espresso vol heerlijkheid? Of wordt het een bittere pil op reis - dat hangt helemaal af van de draagbare espressomachine die u meeneemt. Als hij volautomatische functies heeft, een molen en een oplaadbare batterij heeft.

Het meenemen van zo'n espressomachine is de primeur om te genieten van een heet kopje koffie. Andersom, als het deze functies mist, dan is het niets anders dan een last en zult u niet genieten van de espresso en ook niet van de reis. Zorg er in ieder geval voor dat uw draagbare espressomachine echt draagbaar is en geen last is terwijl u rondreist.

pressox

Naast de draagbaarheid is het ook belangrijk dat de espressomachine de koffie binnen een aantal enkele minuten klaarmaakt. Immers, op reis een kopje koffie zetten is (voor de meeste mensen) helemaal niet leuk, het liefst drinken we alleen de koffie zonder daar veel energie in te steken. Een draagbare espressomachine moet dus over halfautomatische functies beschikken, zodat je onmiddellijk en moeiteloos je sterke espresso klaar kunt maken.


Oefenen, oefenen en nog meer oefenen!

Als je vaak reist of een lange reis maakt, je kunt het beste oefenen door een instant espresso te zetten met je espressomachine. Als je er eenmaal aan gewend bent, kunt je tijdens de reis snel een espresso bereiden - niet alleen voor jezelf, maar ook voor je familie, collega's of vrienden - wie er ook met je meereist.

caffe2go

Je zou een espressomeester zijn, en dat zal je veel respect opleveren in je reis groepje. Leer bonen zo snel mogelijk te malen, te tampen, de espressomachine efficiënt en effectief te bedienen, en de drank in het kopje te gieten en jezelf en anderen te bedienen.

Om een instant koffiezetter te worden, moet je bij het oefenen een tijdslimiet stellen. Besluit bijvoorbeeld dat je met je reizende espressokit binnen zes minuten drie kopjes espresso zet. Daag jezelf uit tot het lukt. Vergeet echter niet dat u over de juiste uitrusting moet beschikken, zoals een gebruiksvriendelijk draagbaar espressoapparaat, een molen, een oplaadbare batterij en andere essentiële accessoires.

Als je eenmaal het gewenste punt hebt bereikt, blijf het dan doen. En dan zul je in staat zijn om de pikante hete espresso snel klaar te maken, zelfs in de buitenlucht, hobbelige weg, en stormende zee. Boem!


Waarom instant-espresso?

Als ik manieren en methoden bespreek om instant espresso te maken, zijn er altijd lezers die tegenwerpen dat "hoe langer het duurt om espresso te maken, hoe lekkerder het wordt". Ik bedoel serieus? Als we in deze bewering geloven, dan kunnen we alleen in het weekend van een lekkere espresso genieten.

instant koffie


Iemand als ik, die gedurende de dag bijna vijf tot zeven espresso shots neemt, zal een halve dag bezig zijn met de bereiding van de heerlijke espresso.

Laten we het eens hebben over de mogelijkheden. Het is niet erg dat de espresso, die binnen vijf minuten klaar is, extreem vol van smaak kan zijn. Dus, als je de kunst van het bereiden van heerlijke espresso onder de knie krijgt, hoeft je niet naar kantoor zonder een hete espresso, zelfs niet als je te laat komt. Of compromissen te sluiten over de hete koffie omdat er een lange rij staat bij jouw plaatselijke koffiebar, en je geen tijd hebt om op je beurt te wachten.


Zijn er andere manieren om een espresso te zetten terwijl je reist?

Ja, maar zijn die goed genoeg? Helemaal niet. Je kunt koffiezakjes, French Press, Aeropress, Moka Pot, Vacuum Pot, en Electriktrische Percolator gebruiken. Ik hou echter niet van één van hen. Waarom niet? Omdat sommige van hen erg lastig zijn om koffie mee te te zetten. En bij deze zetmethodes moet je een externe warmtebron meenemen. Dit neemt veel ruimte in beslag in je reistassen, ruimte die we niet kunnen missen!

koffie reizen


Ik heb een overweldigende ervaring met de draagbare espressomachines, en ongetwijfeld is meer dan 97% van de mensen het met mij eens. en de overige 3% zal onzeker zijn omdat ze de draagbare espressomachine nog niet hebben geprobeerd.


Raad ik een draagbare espressomachine aan?

Je kent nu de belangrijkste kenmerken van een draagbare espressomachine. Nu is de volgende vraag waar je zo'n espressomachine kunt vinden? Ik heb je gedekt. Hier is mijn keuze.


Presso X: Draagbaar Espressoapparaat

Met zijn compacte ontwerp kun je hem overal mee naartoe nemen en op elke plek neerzetten. In tegenstelling tot de supergeautomatiseerde espressomachine, neemt hij geen grote plaats in. Op reis, onderweg, op de camping, en zelfs thuis; in de slaapkamer - Presso X zal altijd direct een heerlijke Espresso bereiden. En raad eens wat? Hij wordt geleverd met een oplaadbare batterij!

caffe2go

Of je nu een fan bent van capsule koffie of van gemalen koffie, of van allebei, Presso X heeft je gedekt met zijn verwisselbare adapters. De Presso X heeft een waterreservoir van 80 ml, zodat je je koffie kunt aanpassen aan de grootte die jij lekker vindt, of het nu een espresso of een grote koffie is.old mail
New post

1 Response

  • Prachtig apparaat. Werk perfect en lekkere koffie onderweg. Fantastische oplossing voor een lekker bakkie. Alleen mis ik nog een webshop voor o.a. extra kopje. Verder niets dan lof.

    Henry vd Eijk

Leave a comment

Please note that comments must be approved before they are published

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Shopping cart

Your shopping cart is currently empty
Shop now