Koffiezetapparaat Voor in De Auto - Koffiezetapparaat Auto - Caffe2go

Presso X - De Koffiezetapparaat Voor in De Auto

Of je nou een road trip gaat maken, of onderweg bent naar je werk, er is in de auto altijd wel behoefte aan een vers kopje koffie. Ik introduceer jullie graag aan de Presso X. Een unieke auto koffiezetapparaat met een compact formaat en veel voordelen.

koffiezetapparaat auto

Presso X

De Presso X is een koffiezetapparaat voor onderweg en alle andere bestemmingen. Door het lichte gewicht en kleine formaat neem je hem gemakkelijk mee in je rugzak, of zet je hem simpelweg in de bekerhouder. Want ja, hij past hier gemakkelijk in!

Hetgeen wat de Presso X echt uniek maakt is dat je dat fijne gevoel van genot dat je in de ochtend ervaart, altijd met je mee kunt nemen. Geen haast of stress meer in de ochtend, want jij zet met deze auto koffiezetapparaat een heerlijk kopje koffie onderweg naar je werk.

Je laadt hem op via USB wanneer je hem niet gebruikt, en dan kun je er weer tegenaan als hij nodig is. Door het gebruik van een batterij kun je hem niet alleen in de auto gebruiken, maar ook daarbuiten. Zo kun je bijvoorbeeld zelfs op je werk je eigen gepersonaliseerde kopje koffie zetten, in plaats van een matig kopje koffie uit de koffiemachine.

Bestemd voor alle soorten koffie

koffiezetapparaat auto

Leuk en aardig een koffiezetapparaat voor in de auto, maar wat voor koffie zet dat apparaat nou eigenlijk? Ook hier maakt de Presso X een verschil met andere koffiezetapparaten. De Presso X wordt namelijk geleverd met twee verwisselbare adapters. Een adapter voor koffie cups, en een adapter voor gemalen koffie. Zo kan je ongetwijfeld ook jouw favoriete koffie soort zetten met de Presso X.


Goed voor de portemonnee

koffiezetapparaat auto

Als je niet beschikt over een auto koffiezetapparaat en alsnog verlangt naar een kopje koffie in de auto, dan is eerste optie om naar een tankstation te gaan. Maar laten we eerlijk zijn, wie heeft er nou zin in een veel te duur slap kopje koffie?

Deze kopjes van een tankstation kunnen soms tot wel € 2,- per stuk oplopen! In het geval van de Presso X maak je gebruik van koffiecups of gemalen koffie. Voor een koffie cup van een B-merk betaal je ongeveer 20 cent per stuk(afhankelijk van welk merk je het koopt). Je kunt door het gebruik van de Presso X dus tot wel 90% van de kosten besparen! Als je dat dan weer doortelt naar een tijdsperiode van een jaar, dan telt dat wel op. 


Tijdbesparend

Iedereen kent het, lange wachtrijen bij een tankstation, een echte afknapper voor maar één kopje koffie! In plaats daarvan kun jij nu met je eigen auto koffiezetapparaat een kopje koffie zetten. Zonder dat jij daarvoor in de wachtrij hoeft te staan voor een slap en veel te duur kopje koffie.

Vooral in de huidige periode is het belangrijk om zo weinig mogelijk contact te maken met andere mensen. En daar kan een auto koffiezetapparaat goed bij helpen.

Geen vieze vlekken

Iedereen weet hoe vervelend het is, vieze vlekken op je bekleding. Hier heb je met de Presso X geen last van. Het apparaat is verbonden met de meegeleverde beker, waardoor bij het zetten van koffie er geen koffie buiten de beker kan vallen. Zelfs al ga je bij het zetten van de koffie met veel snelheid over een drempel heen!

Daarnaast, als je echt bang bent voor vieze vlekken op je bekleding, dan kun je simpelweg even met het apparaat naar buiten lopen, en zet je daar je kopje koffie. Door het gebruik van een interne batterij ben je namelijk niet afhankelijk van een stopcontact of andere verbinding. 

Temperatuur

koffiezetapparaat auto

Wat de Presso X onderscheid van andere draagbare koffiezetapparaten op de markt is het feit dat de Presso X zijn eigen water opwarmt. Door temperatuur sensoren wordt je koffie altijd opgewarmd tot 94 °C, de perfecte temperatuur voor het zetten van koffie. 

Terugkomend op het feit dat de Presso X zelf het water opwarmt. Andere draagbare koffiezetapparaat kunnen dit niet, en dat zorgt ervoor dat je externe warmtebron mee moet nemen. En laten we eerlijk zijn, niemand heeft zin om nog eens een extra waterkoker mee te nemen. 

Weinig onderhoud

Het onderhoud van de Presso X is minimaal. Je kunt hem schoonmaken door de verwisselbare adapters simpelweg even onder de kraan te houden. Dat is binnen 2 minuten zo gepiept. 

Specificaties

koffiezetapparaat auto

De Presso X weegt ongeveer 800 gram en is daarmee extreem licht voor een koffiezetapparaat. Deze auto koffiezetapparaat heeft een diameter van 6 cm en een lengte van 22 cm. Hij past met deze afmetingen gemakkelijk in je bekerhouder.

Met de Presso X zet je tot wel 4-5 kopjes koffie op een volle batterij (afhankelijk van de leeftijd van het apparaat, en de temperatuur van het water). 

Deze auto koffiezetter mag dan wel klein zijn, maar hij kan een pompdruk opwekken tot wel 18 bar! Dat is perfect voor sterke drankjes zoals een espresso.

Verder zit er op de Presso X een garantie van 2 jaar en kun je voor vragen altijd bij ons terecht. 
 

old mail
New post

Leave a comment

Please note that comments must be approved before they are published