Beste USB Koffiezetapparaat - Presso X - Caffe2go

Best USB Coffee Maker - Presso X - Caffe2go

Ben je opzoek naar de beste USB koffiezetapparaat, maar je kan er geen een vinden? Dan ben je aan het juiste adres. Graag stel ik je voor aan de Presso X.
Een USB koffiezetapparaat met een oplaadbare batterij, en veel reis mogelijkheden. 

presso x

De Presso X is namelijk een USB koffiemachine voor op reis. Door het lichte gewicht en compacte formaat past hij gemakkelijk in je tas of koffer. Zo kun je koffie zetten waar je maar wilt, wanneer je maar wilt. Hetgeen wat de Presso X onderscheid van alle andere koffiezetapparaten voor op reis, is dat dit apparaat zelf zijn eigen water kan opwarmen. Door het gebruik van deze USB oplaadbare batterij hoef je dus nooit een externe warmtebron mee te nemen.

Verwisselbare adapters

USB koffiezetapparaat

De Presso X wordt standaard geleverd met twee verwisselbare adapters. Dit zorgt ervoor dat je zowel koffie kunt zetten uit koffie cups als uit gemalen koffie. Erg leuk voor wat afwisseling. 

 

Waar kun je koffie zetten met de Presso X?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik heb een kleine opsomming gemaakt van de meest handige momenten om de Presso X te kunnen gebruiken. 

In de auto

Iedereen heeft wel eens een verlangen naar een kopje koffie terwijl je in de auto zit. Maar dan moet je weer een duur en zwak kopje koffie van een tankstation halen. En dat willen we voorkomen. Daarom kun je met de Presso X voortaan zelf je gepersonaliseerde kopje koffie zetten in de auto. Zo kun je tot wel 90% van de kosten besparen op één kopje koffie. 

USB koffiezetapparaat

En dat is nog niet alles. Want het kan ook goed zijn dat je bang bent voor vieze vlekken in je bekleding. Laat me je vertellen dat deze zorgen overbodig zijn. De Presso X beker is namelijk rechtstreek verbonden aan het apparaat zelf. Zo kan er met geen mogelijkheid koffie buiten de cup vallen wanneer je koffie aan het zetten bent. Zelfs niet als je met volle snelheid over een drempel heen rijdt!

 

Outdoor

USB koffiezetapparaat

Op je outdoor avonturen zul je vast wel een verlangen hebben gehad naar een kopje koffie. Dan is het lastig om een koffiemachine in de buurt te vinden. Maar daar komt de Presso X je helpen. Je eigen mini USB koffiezetapparaat die gemakkelijk mee je rugtas ingaat.

Camping

camping koffiezetapparaat

Als je naar de camping gaat is het vaak lastig om een grote koffiemachine mee te nemen. Zoveel ruimte hebben we nou eenmaal niet. In dat geval is het erg handig om je eigen USB koffiezetapparaat mee te nemen om ruimte te besparen. En dat niet alleen, want je kunt hem ook nog eens meenemen op al je wandeltrips.


Op werk

We kennen het allemaal, die matige kopjes koffie uit die koffiemachine van het werk. Ze zijn niet heel sterk, smaken matig en het echte gevoel van genot dat je wel uit een koffiezetapparaat krijgt, die is er gewoon niet. Deze koffiemachines voor op het werk zijn er voor gemaakt om een grote hoeveelheid kopjes koffie te zetten binnen een bepaalde tijd, en niet om kopjes koffie te zetten met een ultieme smaak.

De Presso X richt zich hier wel op. Met deze USB koffiezetapparaat kun je gemakkelijk en snel vanaf je bureau je eigen gepersonaliseerde kopje koffie zetten. Zo weet je altijd zeker dat je kopje koffie jouw favoriete smaak heeft, en ook op de perfecte temperatuur is klaargemaakt.

Uiteindelijk bepaal je namelijk zelf welke koffie er in de Presso X gaat, en deze vrijheid wordt je bij een koffiemachine op werk afgenomen.


Specificaties

De Presso X weegt 780 gram, je kunt hem dus gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Deze USB koffiezetapparaat is 22 cm lang en heeft een diameter van 6 cm. Deze afmetingen zijn klein genoeg om hem gemakkelijk in je rugtas te stoppen of om hem in de bekerhouder van je auto te zetten.

presso x

De Presso X beschikt verder nog over een aantal handige extra's. Er zit namelijk een meetlat aan de zijkant van de doorzichtige watertank. Zo kun je altijd precies opmeten of er genoeg water in zit voor de perfecte water koffie verhouding. Heb je behoefte aan een geconcentreerde espresso? Meet dan precies 30 ml op de meetlat af.

Daarnaast beschikt deze USB koffiezetapparaat over 4 led lampjes waar je gemakkelijk de batterij capaciteit op kunt aflezen.

presso x

De Presso X beschikt over een hitteplaat en temperatuur sensoren, deze zorgen ervoor dat de koffie altijd wordt klaargemaakt op 96 graden. Dit is de perfecte temperatuur voor een kopje koffie.

Met de Presso X zet je tot wel 4-5 kopjes koffie op een volle batterij. Het opladen gaat zoals je nu waarschijnlijk al begrepen hebt, via een USB kabel. Dit zorgt ervoor dat je universeel over de hele wereld kunt opladen. 

 

Handige tip

Vindt je 4-5 hete kopjes op een volle batterij niet genoeg? Dan heb ik een leuke tip voor je.
Je kunt namelijk een power bank met je meenemen, voor een extra lange batterijduur. Misschien wil je wel nog meer onafhankelijkheid met je USB koffiezetapparaat. In dat geval kun je wellicht een powerbank meenemen met een zonnepaneel erop. Zo ben je volledig onafhankelijk van een stroombron.

Mocht je vragen hebben over de Presso X dan beantwoorden we deze graag voor u. De Presso X is verkrijg op deze website.

old mail
New post

2 Comments

 • Is de pressie X in de winkel te koop?

  Marny Breda
 • Goedendag
  Graag zou ik de presso aankopen maar zijn ze inmiddels op voorraad?
  De website geeft april aan.
  Graag hoor ik van u, MvG Sylvia Molenaar.

  Sylvia Molenaar

Leave a comment

Please note that comments must be approved before they are published