Introductie van de Presso X “Koffiezetapparaat op batterijen” – Caffe2go

Introductie van de Presso X “Koffiezetapparaat op batterijen”

Met trots introduceren wij de Presso X, de opvolger van onze ‘PortoPresso’.
De Presso X is een koffiezetapparaat op batterijen. Nu zullen er al snel vele vragen in je opkomen zoals:

Maar wat kan dit apparaat zoal? En hoeveel kopjes kan ik hier dan mee zetten? En vast nog veel meer vragen, maar geen zorgen, alle antwoorden vindt je hier.

koffiezetapparaat op batterijen

Wat maakt die Presso X nou zo bijzonder?

De Presso X beschikt als enige koffiezetapparaat over een batterij, en die daarbij ook klein formaat kan behouden. Zo bestaan er namelijk al koffiezetapparaten in de vorm van een koffer, deze worden vaak door bouwers gebruikt bij de bouw. Maar laten we eerlijk zijn, wie wilt er nou altijd zo’n grote koffer meesleuren? Wij in ieder geval niet. En daarom hebben wij het eerste compacte koffiezetapparaat op batterijen uitgevonden!
koffiezetapparaat op batterijen
Een koffiezetapparaat die je werkelijk mee kan nemen naar elke locatie. Of je je nou bevindt op de hoogste berg, gaat kamperen of simpelweg een road-trip gaat maken, geen locatie is voor de Presso X gek genoeg!

Over road-trips gesproken, het is nu ook mogelijk om een kopje koffie te zetten zetten in de auto terwijl je onderweg bent naar je werk. Hier kan het echter wel eens gebeuren dat er een koffie vlek verschijnt op je prachtige bekleding! En we weten allemaal, niets is erger dan vieze vlekken op je auto bekleding. Doordat je met de Presso X niet verbonden bent met een kabel is het gemakkelijk om even naast de auto een kopje koffie te zetten.
koffiezetapparaat op batterijen
Niet alleen is dit heel handig, maar het kan je ook nog eens veel geld besparen.
Bedenk je namelijk eens alle keren dat je stopte bij een tankstation voor een matig en veel te duur kopje koffie. Je kunt per kopje koffie tot wel 70% van deze kosten kan besparen, en dan doorberekenen op een jaarlijkse basis, dat telt wel op.

Meten is weten!

Zoals de meeste koffie-liefhebbers onder ons wel weten, is het van groot belang om de perfecte water koffie verhouding toe te passen. De Presso X beschikt over een meetlat aan de zijkant van de doorzichtige watertank. En dat zodat jij kan genieten van het perfecte kopje espresso, waar je maar wilt, wanneer je maar wilt.

Niet overtuigd?

Nog niet overtuigd dat de Presso X de beste koffie gadget van het jaar is? Lees dit dan maar eens!

Er zijn liefhebbers van gemalen koffie, er zijn echter ook genoeg liefhebbers van koffie capsules. Kunnen we dat dan niet gewoon beide hebben in een apparaat? Natuurlijk kan dat! De Presso X wordt geleverd met een verwisselbare adapter waardoor jij een kopje koffie kan zetten met zowel gemalen koffie als met koffie capsules.


Specificatieskoffiezetapparaat op batterijen

En we horen de detaillisten onder ons ook, hierbij voor hen een opsomming van de belangrijkste specificaties. De Presso X weegt ongeveer 800 gram en is daarmee extreem licht voor een koffiezetapparaat. De afmetingen zijn ongeveer 22 cm x 6 cm, past gemakkelijk in die kleine rugtas dus!

Met de Presso X zet je tot wel 4-5 kopjes koffie op een volle batterij (afhankelijk van de leeftijd van het apparaat, en de temperatuur van het water). Het opladen gaat via een USB kabel.

De opwarmtijd is ongeveer 4 minuten, en om dit zo kort mogelijk te maken heb ik hiervoor een tip. Als je de Presso X nou ongeveer 3 minuten voordat je daadwerkelijk koffie gaat drinken aanzet, en voilà, een kopje koffie zonder dat je lang hoeft te wachten!

Nog niet overtuigd? Bekijk deze video dan eens!old mail
New post

Leave a comment

Please note that comments must be approved before they are published