Het origineelste koffie cadeau voor de koffieliefhebber

Laat me raden, je bent op zoek naar het beste en origineelste koffie cadeau dat er bestaat, maar kan niets anders vinden dan een saai koffiepakket of cadeaubon. Ik kan je vertellen, je bent op het juiste adres!

Maak kennis met de Presso X. Het enige draagbare koffiezetapparaat op de markt met accu die gemakkelijk mee gaat op elke reis. En dan kun je jezelf al veel vragen gaan stellen, zoals wat voor soort koffie gaat er dan in die Presso X,  wat weegt die en hoeveel kopjes kan ik er dan mee zetten?

Deze vragen ga ik allemaal behandelen in dit artikel, dus lees vooral verder(maar niet als je met een saai cadeau wilt aankomen natuurlijk).


Origineel koffie cadeau

Of je nou een road-trip gaat maken, gaat kamperen of als je simpelweg geen moment zonder koffie kunt, dan is de Presso X dus perfect. Deze reis koffiezetapparaat zet koffie met Nespresso capsules, voor de liefhebbers wordt er echter ook een verwisselbare adapter meegeleverd. Door gebruik te maken van de adapter kun je ook koffie zetten met gemalen koffie.

De accu van de Presso X is goed voor zo’n 5 kopjes warme koffie, ja dat las je goed, de koffie is warm!

Door gebruik te maken van een verwarmende stalen plaat aan de bovenkant van het apparaat wordt het water opgewarmd tot de perfecte temperatuur.

orgineel koffie cadeau


En nu kun je ook afvragen: kan ik hier dan alleen een espresso mee maken? Of is een lungo ook mogelijk? Met de Presso X is dit mogelijk. Door gebruik te maken van een lungo capsule (een cup met een grotere inhoud) is het mogelijk om een heerlijke lungo te zetten met de Presso X. Hiervoor moet de watertank twee keer opgevuld en opgewarmd worden.

Word geleverd met

Deze reis koffiezetapparaat wordt geleverd met 2 verwisselbare adapters, een voor Nespresso capsules en een voor gemalen koffie. Het apparaat wordt ook geleverd met USB adapter + passende USB kabel. En nog een extra lepel speciaal voor de gemalen koffie.


Specificaties

De Presso X weegt ongeveer 800 gram, en is dus geen zware last om mee te nemen. Het apparaat is 22 cm hoog met een diameter van 6 cm, het apparaat zal dus altijd makkelijk zijn om mee te nemen.
De inhoud van de watertank is goed voor zo’n 80 ml, echter is het dus wel mogelijk om grotere kopjes koffie te zetten zoals ik net had toegelicht. De opwarmtijd is 4-5 minuten voor een kopje koffie op perfect temperatuur. En voor de echte koffie professionals onder ons, er zit een pompdruk van 18 bar achter de Presso X.


Nog niet overtuigd? Bekijk dan zeker even deze video 😊Of wil je zien hoe gemakkelijk het is om een heerlijk kopje koffie te zetten met de Presso X?
Bekijk dan deze video!Ik hoop je hierbij genoeg te hebben geïnformeerd over de Presso X, en ik wens jouw of de gunstige veel genot uit het origineelste koffiecadeau.

old mail
New post

Leave a comment

Please note that comments must be approved before they are published

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Shopping cart

Your shopping cart is currently empty
Shop now